Matchrace, teambuilding eller en anderledes firmafest

KDY Event Sailing

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland Event Sailing

Event Sailing er sejloplevelser for alle

KDY Event Sailing er for alle, der ønsker en aktiv og anderledes oplevelse på havet med kollegaer, netværk, kunder, leverandører eller venner. Prøv vores Matchrace, Teambuilding eller Daycruise events.

Vi tilbyder virksomheder unikke events, i forbindelse med møder og konferencer eller som selvstændige events. Uanset om det er en del af et længerevarende forløb, eller blot et afbræk i et intensivt mødeprogram, er der mulighed for at komme ud og sejle med sejl. Det kan være en hyggelig tur langs Øresundskysten med en lækker madkurv eller en intensiv kapsejlads med fra 2 til 14 både og et deltagerantal fra 2 til 102 personer.

Alle kan være med til et Sailing Event

Der kræves ingen forudsætninger eller kompetencer for at deltage i en af vores Event Sailing oplevelser. Størstedelen af vores kunder har ikke praktisk erfaring med sejlads. Og rigtig mange har aldrig været på en sejlbåd før.

Kontakt for uforpligtende tilbud

Tag fat i vores eventchef Mark Flindt på 27 10 87 42 eller send en mail på mfi@kdy.dk og få et uforpligtende tilbud på dit næste event.

 

 

 

 

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland event sejlads

Morgenmad, frokost, middag eller grill på kajen? Vi hjælper med alt

KDY Event Sailing hjælper gerne med, at den gode stemning fortsætter over en dejlig frokost eller middag eller med lækker streetfood, grillmad eller charcuteri på kajen. Vi kan selvfølgelig også sørge for morgenmad. Fortæl os om jeres ønsker, så kommer vi med idéer og løsninger.

Hvornår sejler vi og hvorfra?

Vi sejler fra 1. april til 1. november. Vi har vores hovedkontor på Skovshoved Havn, men arrangerer events fra både Skovshoved, Rungsted og Tuborg Havn.

Skræddersyet firmaarrangement, teambuilding eller sommerfest

Vi skræddersyr lige netop det event, som passer til dit eller din virksomheds behov.

Har du brug for mødelokaler, overnatning eller konferencefaciliteter?

Vi har mange gode samarbejdspartnere og rigtig mange års erfaring med at arrangere ”den fulde pakke” events. Så sig endelig til, hvis vi skal hjælpe med at finde overnatning eller konferencefaciliteter i nabolaget. Vi har bl.a. gennem mange år haft et spændende samarbejde med Skovshoved Hotel, der både ligger vis a vis Skovshoved Havn.

 

 

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland event sailing

Priser

Et arrangement tager som udgangspunkt 3, 6 eller 8 timer. Prisen varierer efter indhold og længde. Fra ca. 1.300 kr. pr. person inkl. velkomst, briefing, træning, lån af redningsveste og sejlertøj, sejlads og debriefing.

Vi kan derudover stå for planlægning af forplejning, teambuilding med virksomhedskonsulenter og erhvervspsykologer, præmier mm. Tag fat i vores eventchef Mark Flindt på 27 10 87 42 eller send en mail på mfi@kdy.dk og få et uforpligtende tilbud på dit næste event.

 

 

Praktisk sejlads KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Unikke events med professionelle instruktører og rådgivere

Alle vores unikke events, hvad enten det drejer sig om sommerfest, matchracing eller teambuilding, foregår under kyndig vejledning fra Danmarks mest erfarne instruktører, og når der skal arbejdes med teambuilding, ledelse, kommunikation og samarbejde kan vi trække på vores erfarne erhvervspsykologer og rådgivere fra Summit Consulting. De tager fat på jeres styrker og udfordringer og sørger for at forløbet kobles til jeres specifikke og konkrete hverdag.

Målgrupper for Sailing Events
  • Virksomheder
  • Institutioner og organisationer
  • Afdelinger og teams
  • Ledergrupper
  • Netværksgrupper
  • Personalegrupper
  • Kunderelationer
  • Privatpersoner og alle der søger et aktivt og anderledes energiboost til en travl hverdag

 

 

Event Sailing KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

25 års erfaring, 200 events om året og flere tusinde glade gæster

I mere end 25 år har vi arrangeret event sejlads og vi er derfor garant for et sikkert, udbytterigt og professionelt event i de bedste omgivelser. Fra vores fantastiske havne i Tuborg, Skovshoved og Rungsted arrangerer vi årligt mere end 200 værdigskabende events til dansk erhvervsliv, familiebegivenheder og expats.

 

 

Matchrace KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Event Sailing er lærerigt, sjovt og alle kan være med

Firmaevents

Firmaevents et er måske kernen i vores events. Firmaer har både stort udbytte og glæde af at invitere deres bestyrelse, direktion, medarbejdere eller kunder på en dag på Øresund. I løbet af et par timer kender alle hinanden meget bedre, når man deler en opgave på søen og en smuk dag med god forplejning bagefter.

Styrkede kunderelationer

For dig der vil sige tak til dine kunder eller blot give dem en uforglemmelig oplevelse, fri for prisdiskussioner, men en fælles dag på vandet, noget begge parter vil huske i mange år. Det er en enestående lejlighed til at se hinanden i en anden relation en den rent forretningsmæssige.

Sommerfester

Danmark er smukkest om sommeren set fra det meget vand, der omkranser os. Og Nordsjælland med det smukke lys langs kysten og skov helt ned til vandet afbrudt af laguner af skønne strande skal opleves fra havet. Hold din sommerfest i Skovshoved eller Rungsted Havn med lækker mad og efter et par sjove timer på havet, så er festen igang.

Polterabend

Alle leder efter noget anderledes at lave til polterabendfesten, og hvad er bedre end at starte dagen på Øresund. Vennerne lærer at sejle, og det er mere end hyggeligt at styre rundt på Øresund sammen med en erfaren skipper. Alle starter naturligvis ædru og klar til at bruge energi. Tilbage i havn leverer vi en festlig oplevelse, lige som I ønsker den.

Teambuilding KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Teambuilding events

Teambuilding – Lige til at tage med hjem på kontoret

Dem der kommer først i mål, er dem der har fået teamets samlede indsats til at gå op i en højere enhed. Men der er også vigtig læring i ikke at komme først. Vi garanterer at alle ombord, efter ganske få timer til søs, forstår vigtigheden af at accept, god kommunikation, godt samarbejde, og at have det sjovt sammen – er afgørende for at vinde.

Når der skal arbejdes med teambuilding, ledelse, kommunikation og samarbejde tager vores erfarne erhvervspsykologer og rådgivere fat på jeres styrker og udfordringer – og sørger for at forløbet kobles til jeres specifikke og konkrete hverdag.

Læs om Teambuilding events

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland event sailing

Daycrusing events – VIP sejlads

For fulde sejl tager vi en hyggelig tur langs Øresundskysten med en lækker madkurv ombord. Vores erfarne skippere står for alt det praktiske, så I skal bare slappe af og nyde turen. Inviter jeres kollegaer, netværk, kunder, leverandører eller venner med til en VIP-Sejlads på Øresund.

Et Daycruise med KDY Event Sailing kan også indgå som en del af mødeaktiviteten i forbindelse med møder og konferencer, eller som et skønt afbræk i et intensivt mødeprogram. Hos os finder I mange muligheder for at komme ud at sejle med sejl.

Læs om Daycruising events

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland event sailing

Matchrace events

Hvis I ønsker en aktiv og anderledes oplevelse på havet med kollegaer, netværk, kunder, leverandører eller venner så skal I vælge Matchrace.

Vores Matchrace events kan bookes som et selvstændigt forløb, hvor vi udover vores instruktører også tilbyder at koble vores erfarne virksomhedsrådgivere og erhvervspsykologer på eventet.

Eller et Matchrace kan indgå i forbindelse med møder og konferencer, som et afbræk i et intensivt mødeprogram.

Læs om Matchrace events

Two-Hand for sejlerpar KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Har du fået lyst til at tage et sejlerkursus, så skal du tage på KDY Akademi

KDY Akademi er en del af Kongelig Dansk Yachtklub – KDY, og drives af professionelle undervisere og passionerede sejlere. Vi udbyder alle lovpligtige sejlerkurser og har derudover en lang række specialudviklet kurser for dig, der ønsker at blive en bedre sejler, lære at sejle kapsejlads, lære at sejle som par eller godt kunne bruge lidt hjælp til at lære din nye båd at kende. Læs mere om alle mulighederne i KDY Akademi.

KDY Akademi

KDY medlemmer, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Bliv medlem af KDY – Kongelig Dansk Yachtklub 

  • Som medlem i KDY får du bl.a.:
  • Alle kurser til fordelagtig KDY medlemspris
  • Mulighed for at sejle i klubbens forskellige både
  • Adgang til KDYs klublokaler i Rungsted, Skovshoved og Tuborg Havn
  • Masser af undervisningstilbud på KDY Akademi og KDYs sejlerskoler i Rungsted og Skovshoved
  • Invitation til KDYs mange aktiviteter gennem hele året

 

Læs om medlemsfordele

https://kdy.dk/wp-content/uploads/2021/04/kdy-baeredygtighed.jpg

Kontakt KDY Event Sailing

Mark Flindt
mfi@kdy.dk
 27 10 87 42

Skovshoved Havn 5, 2920 Charlottenlund

Sprog / Language