Bliv medlem

Bliv medlem i sejlklubben KDY og bliv en del af vores fællesskab

Mand på båd KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Indmeldelse

Velkommen til Danmarks største sejlklub, KDY – Kongelig Dansk Yachtklub. KDY blev stiftet i 1866, og vi har derfor mange traditioner, som vi med stolthed holder fast i. Vi forstår at ære traditionerne og omfavne udviklingen.

I KDY har vi medlemmer i alle aldre og på alle sejlerniveauer. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores talenter nogle af Europas bedste træningsfaciliteter, samtidig med at vi også er sejlklubben for familierne, veteranerne og nybegynderne.

I vores tre havne, Tuborg, Skovshoved og Rungsted, er medlemmerne hjerteblodet i alt, hvad vi arbejder for. Om du er erfaren sejler eller nybegynder, ung eller ældre, har egen båd eller ikke har endnu, så er du velkommen i vores store fællesskab.  

Vi ønsker, at skabe langsigtede relationer til alle vores medlemmer, og prioriterer kvalitet, traditioner, service og tilgængelighed.

I vores havne er der altid mulighed for at deltage i fælleskabet både til havs og på land. I løbet af hele sæsonen er der kapsejladser, fællesspisning, fester, weekendudflugter m.m. Vi har en meget aktiv medlemsskare, der er gode til at inkludere alle nye medlemmer. Og vi har en ungdomsafdeling, der er helt unik, med mange muligheder for at opbygge venskaber og udvikle sig som sejler. Mulighederne er mange på vores talentcentre og sejlerskoler.

Du er også velkommen til at ringe til Ingrid Hansen i vores sekretariat på 33 14 87 87, eller sende en e-mail til kdy@kdy.dk

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Medlemsfordele

Som medlem af KDY får du en lang række unikke muligheder for gode rabatter og særlige adgange.
Du kan sejle i KDYs både, modtage undervisning og komme på alle former for sejlerkurser.
Du kan ligeledes deltage i tursejlads, udflugter og kapsejladser. 

Et medlemskab af KDY giver adgang til:
 • Retten til at anvende det specielle KDY yachtflag med tre stjerner (forbeholdt den kongelige familie og KDY sejlklubs medlemmer) SE MERE I KDY SHOP
 • Retten til at sejle med KDY stander eller salingsflag.
 • Retten til at købe og bære klubbens slips, tørklæde og andre symboler. SE MERE I KDY SHOP
 • Retten til at have KDY logo på din båd samt bil.
 • Medlemsrabat på vores kurser og certifikater i KDY Akademi LÆS MERE HER
 • Mulighed for at modtage undervisning og træning på tværs af niveauer og alder – ungdomssejlads med joller i Rungsted og med kølbåde i Skovshoved, Sejlerskole for voksne i Rungsted og Skovshoved & International Sejlerskole for Expats i Skovshoved – Duelighedsprøve, Yachtskipper, VHF/SRC-kurser LÆSE MERE HER
 • Mulighed for at sejle i klubbens både: J/70, J/80, DS37, 29er, Waszp, Feva, Zoom 8, Optimist mv. LÆS MERE HER
 • Deltagelse i tursejlads og udflugter – forårssejlads, sommertur og efterårssejlads. SE AKTIVITETER HER
 • Deltagelse i mange årlige kapsejladser, herunder den traditionsrige aftenmatch hver tirsdag i Rungsted SE KALENDER HER
 • Adgang til Kongelig Dansk Yachtklubs lokaler i Rungsted, Skovshoved og Tuborg Havn.
 • Invitation til at deltage i KDYs aktiviteter til vands og til lands.
 • Reciprokke aftaler med klubber i hele verden – adgang til klubberne med KDY-medlemskort; en af de mere specielle er Royal Thames Yacht Club på Knightsbridge i London, hvor der kan lejes fine hotelværelser til fornuftige priser.
 • Medlemstilbud på maritimt profiltøj fra vores samarbejdspartner inden for sejlertøj.
 • Det flotte KDY Magasin fire gange årligt, samt periodiske nyhedsbreve.
 • KDY-medlemmer får rabat på gæstelejen i følgende havne under respektive klubber: KNS i Oslo, GKSS i Långedrag/Göteborg, KSSS Saltsjöbaden/Stockholm, NJK i Helsinki.
 • Mulighed for at leje lokaler på 1. salen i klubhuset i Rungsted til private selskaber, hvor man selv sørger for forplejningen.

En sejlklub tre havne

KDY har base på tre havne – Rungsted Havn, Skovshoved Havn og Tuborg Havn – med klubhuse på alle tre havne. Du kan læse mere om de tre havne her

 

Retten til at leje KDYs både

Vi har en helt fantastisk flot og velholdt flåde af sejlbåde, som vores medlemmer har mulighed for at leje LÆS om både og priser her

Vi gør det godt at være stor

KDY er Danmarks største sejlsportsklub med afdelinger i Tuborg, Skovshoved og Rungsted. Vi favner alle, der har interesse i sejlsport, tilbyder de bedste uddannelser og afholder en lang række lokale og internationale stævner. Vores store størrelse gør, at vi både kan afholde uddannelser og stævner alene, men også er en attraktiv samarbejdspartner for andre sejlklubber, både nationalt og internationalt, når der skal afholdes stævner.

Vi har en sund økonomi og kan med udgangspunkt i den skabe en række nye aktiviteter til glæde for alle vores medlemmer. Vi arbejder hele tiden for et bredt samarbejde mellem sejlklubber og Dansk Sejlunion.

Vores stolte historie

Vores historie går mere end 150 år tilbage, og i alle de år har vi været med til at tegne udviklingen i dansk sejlsport. Dette skal vi fortsætte med at gøre. Vi er stolte af vores fortid, og vi er stolte af vores tætte tilknytning til det danske kongehus – den er en vigtig del af vores fundament. Vi er en sejlklub for livet – du kan begynde din sejlsportskarriere som barn og slutte den som olding, og KDY kan undervejs hele tiden tilbyde dig noget. Vi er en klub der favner surfere, motor- og sejlbådssejlere lige komfortabelt.

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland Duelighedsbevis

Bliv frivillig i KDY sejlklub og få mange skønne oplevelser og venskaber

Vi afholder rigtig mange stævner, både store internationale stævner, men også de mindre stævner for alle vores amatørsejlere og ungdomssejlere. Der er altid en fantastisk og hektisk stemning og ingen af vores stævner ville kunne lade sig gøre uden vores skønne frivillige. Der er så mange muligheder for at give en hånd med, lære en masse gode KDY’er at kende og få nogle skønne timer i den bedste sejlerånd. Du kan melde dig som frivillig ved indmeldelsen.

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Medlemsfordele

Som medlem af KDY sejlklub får du en lang række unikke muligheder for gode rabatter og særlige adgange.

Du kan sejle i KDY’s både, modtage undervisning og komme på alle former for sejlerkurser.

Du kan ligeledes deltage i tursejlads, udflugter og kapsejladser. Helt automatisk får du også adgang til en lang række særlige fordele og rabatter hos KDY’s samarbejdspartnere.

Det kræver blot, at du viser dit KDY medlemskort eller opgiver dit medlemsnummer. Som medlem af KDY sejlklub kan du også anvende KDYs lokaler i Rungsted Havn, Skovshoved Havn og Tuborg Havn.

Alle KDY-medlemmer vil også jævnligt blive inviteret til spændende klubaftener, modtage KDY-magasinet fire gange årligt og modtage nyhedsbreve.

Medlemsfordelene hos KDY omfatter også gode rabatter på udvalgte sejlrelaterede produkter, køb af diesel og benzin, forsikringer, fitness samt hotelovernatninger.

Sprog / Language