Nyheder fra

Kongelig Dansk Yachtklub

KDY klubhus i Skovshoved
28. MAJ 2024

Gentofte Kommune udlejer grund i Skovshoved Havn til KDY 

PRESSEMEDDELELSE

Kommunalbestyrelsen i Gentofte har godkendt, at KDY kan leje et areal på Skovshoved Havn på ca. 1.300 m2 til opførelse af et nyt klubhus. Det sker på markedsvilkår, og lejen er fastsat på baggrund af indhentede vurderinger fra tre ejendomsmæglere.

Aftalen indbefatter bl.a., at KDY lejer arealet tidsubegrænset, hvor kommunen ikke kan opsige lejemålet de første 35 år. Det fremgår også af aftalen, at KDY skal sikre alle nødvendige myndighedsgodkendelser, og at Gentofte kommune skal godkende bygningens udformning.

 

 

26. MAJ 2024

Hjælp til en ny OL mast

KDY sejlerne Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Bruun Borreskov har kvalificeret sig til OL i bådtypen Nacra 17. De næste 3 måneder satses der benhård på at blive klar og nå målsætningen om en top 8-placering der sikrer dem status som Verdensklasse Atleter frem mod OL i 2028.

Masten knækkede under test af OL grej

Den 22. maj var de så uheldige at knække deres Olympiske reservemast. Derfor sætter vi nu alle sejl ind for at sikre de kan købe en ny mest og dermed fastholde de gode forberedelser mod OL. Kampagnen er kort så atleterne kan få købt den nye mast hurtigt, og teste den igennem inden OL.

Vi slutter den 15. juni og håber på at der er mange KDY’ere der har lyst til at være med til at løfte opgaven.

 

 

Sprog / Language