KDY Talentcenter

Udvikling af store sejler-potentialer

Det ER tilladt at drømme stort om at deltage i internationale mesterskabs-sejlstævner og at være blandt de kapsejlere, der står på førstepladsen med et guldtrofæ i armene.

Men for at man kan nå toppen og få de ambitiøse drømme gjort til virkelighed går vejen via målrettet træning og maksimal dedikation – både til lands og til vands.

For tiden træner KDY Talentcenter blandt andet unge sejlere, der kæmper for at komme med til OL i Tokyo 2021.

Vi brænder for at udvikle dygtige unge sejler-talenter

I KDY Talentcenter holder til på Rungsted Havn, og her brænder vi for at udvikle dygtige unge sejler-talenter, og vi er stolte af at hjælpe den unge generation med at udvikle sig.

Hver gang en kapsejler opnår et flot resultat, så jubler vi og fester med.

Men forud for festen er en hverdag med rigtig mange undervisningstimer på havnen og på havet, og som talent-sejler i KDY’s talentcenter kræver det en stor og vedholdende indsats fra den enkelte sejler.

I KDY’s talentcenter lægger vi dog også stor vægt på, at man har det sjovt hele vejen igennem.

De bedste muligheder for at dygtiggøre sig

KDY’s talentcenter har et stort hold af erfarne undervisere tilknyttet, som kyndigt lærer de unge talenter om alt, hvad der kræves for at komme op i den største sejlerelite, det er for eksempel fysisk træning, mental performance, avancerede sejlteknikker og ikke mindst, hvordan man kombinerer talentundervisningen med et studie- og et ungdomsliv ved siden af samt hvordan man håndterer det store pres, der huserer, når der kun er plads sejlere gennem et nåleøje.

KDY’s Talentcenter er blandt andet støttet af private fonde, der alle har til formål at støtte de unge sejlere, så de har de bedste muligheder for at dygtiggøre sig og kan repræsentere dansk sejlsport ved internationale mesterskabsstævner.

Kontakt
Ann- Marie Mohr
Amm@kdy.dk

Sprog / Language