KDY Talentcenter

Udvikling af store sejler-potentialer

Det ER tilladt at drømme stort om at deltage i internationale mesterskabs-sejlstævner og at være blandt de kapsejlere, der står på førstepladsen med et guldtrofæ i armene.

Men for at man kan nå toppen og få de ambitiøse drømme gjort til virkelighed går vejen via målrettet træning og maksimal dedikation – både til lands og til vands.

KDY Talentcenter udvikler sejlere så de kan drømme stort – Talentcenteret har netop sendt flere talentfulde besætninger over i den Olympiske 49er jolle så rejsen mod OL 2024 kan påbegyndes.

29er Regatta Rungsted Havn Rungsted Kyst

Vi brænder for at udvikle dygtige unge sejler-talenter

I KDY Talentcenter holder til på Rungsted Havn, og her brænder vi for at udvikle dygtige unge sejler-talenter, og vi er stolte af at hjælpe den unge generation med at udvikle sig.

Hver gang en kapsejler opnår et flot resultat, så jubler vi og fester med.

Men forud for festen er en hverdag med rigtig mange træningstimer på havnen og på havet, og som talent-sejler i KDY’s talentcenter kræver det en stor og vedholdende indsats fra den enkelte sejler.

I KDY’s talentcenter er ikke kun træning. Det er også fællesskab, teambuilding, sociale aktiviteter og sammenhold. Derfor bliver sæsonplanen også altid krydret med fastlagte aktiviteter der ikke har fokus på det fysiske element og sejladstræning.

29er Regatta Rungsted Havn Rungsted Kyst

De bedste muligheder for at dygtiggøre sig

KDY’s talentcenter har et stort hold af erfarne undervisere tilknyttet, som kyndigt lærer de unge talenter om alt, hvad der kræves for at komme op i den største sejlerelite, det er for eksempel fysisk træning, mental performance, avancerede sejlteknikker og ikke mindst, hvordan man kombinerer talenttræning med et studie- og et ungdomsliv ved siden af samt hvordan man håndterer det store pres, der huserer, når der kun er plads sejlere gennem et nåleøje.

KDY’s Talentcenter er blandt andet støttet af private fonde, der alle har til formål at støtte de unge sejlere, så de har de bedste muligheder for at dygtiggøre sig og kan repræsentere dansk sejlsport ved internationale mesterskabsstævner.

Kontakt
Ann- Marie Mohr
Amm@kdy.dk

Sprog / Language