KDY’s

Restauranter

Havne og Restauranter KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Restaurant Address

Det stilsikre mødested

På kajen ved Tuborg Havn med smuk udsigt ud over livet blandt lystbådene ligger Restaurant Address. Et ideelt mødested, hvor du kan nyde en stille morgenkaffe, en frokost med klassisk smørrebrød med et moderne twist, en lækker gourmetmiddag eller blot et glas vin og lidt snack på den solfyldte veranda. Retterne er kreeret med sans for den gode smag og der er taget udgangspunkt i bæredygtige råvarer. Atmosfæren på Restaurant Address er afslappende og indbydende og omgivelserne prydes blandt andet med design af Georg Jensen.

Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup
39 43 00 83

 

Se mere

 

Wessel og Vett Cup WASZP

KDY’s klubrestaurant i Rungsted

Rendyrket medlemshygge og godt netværk

Som medlem af KDY har du adgang til KDY’s hyggelige klubhus på Rungsted Havn. Klubhusets lokaler er lyse og rummelige og har en smuk udsigt over Øresund. Med din nøglebrik kan du altid låse dig ind her og anvende lokalerne til at slappe af, arbejde eller udveksle erfaringer med andre sejlinteresserede.

Hver tirsdag kan du i klubhuset også glæde dig til at forkæle maven med dagens ret, som består af smagfuld ”husmandskost”. I sæsonen serveres dagens ret efter tirsdagsmatch kl. 20 og uden for sæsonen serveres den kl. 18. Det er også muligt at hente dagens ret og nyde den derhjemme eller på båden. Dagens ret bookes hos Hushovmester Tina Krog: 31 33 60 80.

KDY’s klublokaler kan også anvendes til festlige begivenheder efter aftale og det er muligt at få lækre menuer eller anretninger, der passer til anledningen. Der er plads til op til 200 personer. Kontakt Hushovmester Tina Krog for at høre mere om mulighederne: 31 33 60 80.

MASH på Rungsted havn

MASH

Det bedste fra Amerika

På Rungsted Havn kan du besøge MASH – en restaurant, hvor du kan se frem til en spiseoplevelse i særklasse. MASH står for Modern American Steakhouse og menukortet bærer derfor præg af glæden for steaks af topkvalitet. Er du ikke den største kødspiser, så er der også et udvalg af lækre fiskeretter, salater og desserter. MASH har ligeledes et veludrustet vin- og drinkskort. Hos MASH er stemningen lige så vigtig som dit måltid, og du vil med garanti hygge sig i restaurantens karakteristiske røde lædersofaer og stole. Når vejret tillader det, kan du nyde frokosten eller middagen på restaurantens hyggelige terrasse med en sublim udsigt over Øresund og det atmosfærefyldte havnemiljø i Rungsted Havn.

 

Se mere

Sejlklubbernes Spisehus

Sejlklubbernes Spisehus

Nordkystens bedste solspot

Der er rift om bordene i Sejlklubbernes Spisehus på Skovshoved Havn, og det er, fordi maden her er veltillavet og restauranten har en perfekt beliggenhed. Både fra de indendørs hyggelige lokaler og fra restaurantens sydvendte terrasse er der udsigt til det livlige havnemiljø i Skovshoved Havn, og når solen er fremme, er dette sted oplagt til at læne sig tilbage og bare sige ”aaaahhh…”. Ægteparret Peter Stub og Stephanie Michaud, driver Sejlklubbernes Spisehus. De har begge bl.a. drevet Glyptotekets Café i otte år, og været en del af branchen i mange år. De brænder begge to for det gode køkken med friske danske råvarer. Sejlklubbernes Spisehus tilbyder også take away, hvis du vil nyde maden ombord på din båd.

 

Se mere

Sprog / Language