Bliv KDY partner

Sæt dit præg på Danmarks største sejlklub og få et stort netværk,
god synlighed og værdifulde oplevelser.

KDY er én af verdens førende sejlklubber og den position skyldes – udover de mange dygtige sejlere – et stærkt partnernetværk.

KDY er én af verdens førende sejlklubber og den position skyldes – udover de mange dygtige sejlere – et stærkt partnernetværk. KDY-partnere bidrager til konkrete aktiviteter i KDY med nyttig viden, stort netværk og et økonomisk fundament, som blandt andet støtter KDY’s unge talentfulde sejlere.

Denne uvurderlige støtte fra KDY-partnerne gør det også muligt for KDY at tage nye initiativer og have et erfarent personale tilknyttet samt at kunne repræsentere en stor flåde.

Som partner i KDY får man til gengæld en stor værdi tilbage, da man har mulighed for at få eksponeret sit brand og skabe værdifulde oplevelser på havnene.

https://kdy.dk/wp-content/uploads/2021/03/Rectangle-10-1.jpg

Skal du være KDY-partner?

Som KDY-partner kan man også opnå en lang række unikke fordele blandt andet deltagelse i eksklusive sponsor- og netværksarrangementer for eksempel med foredrag og forskellige sejler-events, receptioner og fester.

Det er ligeledes muligt at få logo på KDY’s både, profiltøj og sponsorsøjler, omtale i KDY Magasinet, i vores nyhedsmails samt på hjemmesider og i bannerreklamer.

Sidst men ikke mindst kan man som KDY-partner opnå reciprokke aftaler med prestigefyldte sejlklubber som Royal Thames Yacht Club, Knightsbridge i London.

Sprog / Language