Udvalg

Ungdomscenter Rungsted

Ungdomscenter Rungsted
Udvikling og sjov for unge sejlere

KDY ungdomscenter Rungsted

Alle kan lære at sejle. For børn og unge rummer sejlsporten et hav af sjov og udviklingsmuligheder. Udover masser af motion, frisk luft og gode venskaber, udvikler sejlsporten nemlig vores unge sejlere med en lang række personlige egenskaber, som de får glæde af gennem hele livet; selvstændighed, modenhed, gode samarbejdsevner og ansvarlighed. For at komme i gang er det eneste krav, at du kan svømme 200 m.

I KDY’s ungdomscenter i Rungsted kan du glæde dig til masser af gode oplevelser på vandet, men også til at være med til to lokale stævner for alle jollesejlere: OptiCup og Klubmesterskab og en sjov afriggerfest med middag og præmieoverrækkelse, som vi hver år runder sæsonen af med.

I KDY’s ungdomscenter i Rungsted elsker vi også at hygge os, og når vejret er godt, så tænder vi grillen og mødes til en hyggelig middag i aftensolen på terrassen.

I vinterhalvåret er der løbetræning, svømning og styrketræning, men du kan også tilmelde dig til vintersejlads i weekenderne.

KDY’s ungdomscenter i Rungsted lægger vi vægt på, at den enkelte sejler får mulighed for at udvikle sig i den retning, som er bedst for ham/hende og der trænes både sejlere, der en dag drømmer om at sejle jorden rundt og de sejlere, der drømmer om at stå med guldet rundt om halsen.

Træningen er inddelt niveaumæssigt og de sejlere, der ønsker at dygtiggøre sig inden for kapsejlads, tilbydes træning med særligt fokus herpå, og de kan med tiden indgå i KDY’s talentcenter.

Har du lyst til at prøve at være med til en træning i KDY’s ungdomscenter i Rungsted, inden du beslutter dig for, om du skal være sejler, er du meget velkommen til at komme med på en prøvesejlads. Du har blot behov for en redningsvest (kan lånes i klubben), almindeligt sports- og regntøj samt støvler.

Kontakt
27 10 87 46
ucr@kdy.dk
Rungsted Havn 10
2960 Rungsted Kyst

Udvalget

Ann-Marie Mohr
Ann-Marie Mohr

Sportschef

Send email

29649113

KDY Jeppe Borch » Kongelig Dansk Yachtklub
Jeppe Borch

Bestyrelsesmedlem

Send email

30641635

KDY Christian Kamp » Kongelig Dansk Yachtklub
Christian Kamp

Provinsrepræsentant

Send email

23424126

Ungdomscenter Rungsted

Ungdomsudvalgets opgaver

Ungdomsudvalget i KDY Rungsted består af 5-7 forældre til aktive sejlende børn. Vi tilstræber en bred sammensætning af repræsentanter for de forskellige jolleklasser og sejler niveauer.

Udvalgets opgaver består af:

  • Tilbyde aktive sejlertilbud for KDY’ ungdom
  • Planlægge sociale aktiviteter i relation til sejlsport. (sommer og vinter)
  • Sikre god kommunikation til og blandt medlemmerne om kapsejladser sociale aktiviter mm.
  • Initiere afholdelse af Klub mesterskaber
  • Initiere afholdelse af Sæsonafslutning
  • Sikre kendskab til og overholdelse af KDY’ s sikkerhedspolitikker i forbindelse med jollesejlads i KDY Rungsted.
Sprog / Language