Udvalg

Sejlcenter Rungsted

KDY sejlcenter Rungsted

Alle sejlerdrømme kan blive virkelige

Drømmer du om at lære at sejle, at kunne navigere efter et søkort eller har du allerede styr på den basale sejlviden, men vil gerne blive en dygtigere kapsejler, eller dygtiggøre dig til at tage på længere sejlture? I KDY sejlcenter i Rungsted Havn byder vi alle sejler-interesserede velkommen, lige gyldigt om du er nybegynder eller er mere rutineret.

KDY sejlcenter Rungsted tilbyder sejlerundervisning på alle niveauer og her kan alle sejlere lære alle de nødvendige kvalifikationer til at føre sejlbåd under alle forhold med vægt på sikkerhed, forudseenhed og hensyn til andre under sejlads. I front for undervisningen er et dygtigt instruktørkorps. Undervisningsprogrammet i KDY sejlcenter Rungsted spænder fra begyndersejlads, ungdomssejlads, duelighedssejlads, fortsættersejlads og kapsejlads.

I KDY sejlcenter Rungsted sejles der i kølbådtypen J/80 og når du har bestået en bådførerprøve har du mulighed for selv at sejle klubbens både – alene eller sammen med andre KDY-medlemmer. Når du træner i KDY sejlcenter Rungsted, kan du også sejle med i KDY’s ugentlige aftenmatch mod andre kølbåde. Som medlem af KDY kan du i KDY sejlcenter Rungsted ligeledes tage en instruktøruddannelse, hvor du bliver tilknyttet en erfaren instruktør, som bliver din mentor og underviser.

Udvalget

Søsikkerhed og voksenundervisning.

Morten Bøcher

UDVALGSFORMAND sejlerskole rungsted

Send email

28403840

Camilla Geisler Ritzau

Medlem

Send email

26120599

Dan Alberg

Medlem

Send email

29236115

Sprog / Language