KDY Sommercamps

Fuld smæk på de maritime ferieoplevelser

Genkommende glade børn & unge

“Kan jeg komme med igen til næste år?”, Sådan har det lydt fra mange glade børn og unge, som har været med på KDY’s sommercamps, fordi oplevelsen er en super skøn sommerferieoplevelse. I 2020 gæstede 172 børn og unge KDY’s sommercamps.

Wessel og Vett Cup WASZP

Hvem er KDY Sommercamps for?

KDY Sommercamps er for dig, som vil lære, hvordan man sejler uden af motor eller årer. Sommerferien er det absolut bedste tidspunkt at sejle på for børn og unge. Vejret ofte godt, vandet er varmt og der er masser af tid til at dyrke sin yndlingssport.

KDY afholder hvert år en række sommercamps og her er der ud over fokus på sejladsen også fokus på sjov, leg og fællesskab både på vandet og på havnen.

Der undervises i kølbåde og joller, men der er også tid til andet sjov på vandet, som surf og kajak. Vi sejler ofte på længere ture, så frokosten indtages på vand.

https://kdy.dk/wp-content/uploads/2021/04/talent-kdy.jpg

Vores sommercamps

I Skovshoved Havn afholdes hvert år to sommercamps – i den første uge af sommerferien og i den sidste uge af sommerferien.

I Rungsted Havn afholdes 3 sommercamps – også i den første uge af sommerferien og i den sidste uge af sommerferien.

KDY’s sommercamps er for alle børn, der er medlemmer af en sejlklub og for børn i Hørsholm kommune, der ønsker at prøve kræfter med sejlads og andet sjov på vandet.

KDY sommercamps forløber over tre eller fem dage.

DATOER FOR SOMMERCAMPS KOMMER SNART
Sprog / Language