Kurser & certifikater

Speedbådsbevis

Clean Regattas KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Speedbådsbevis

Få undervisning i både teori og praktisk sejlads på 2 sjove dage

Hos KDY Akademi har vi gjort det nemt, sjovt og sikkert at tage speedbådsbevis. Det kræver ingen forberedelse, vi hjælper dig med alt. Vores kompetente undervisere guider dig trygt gennem både teorien og den praktiske sejlads.

Drømmer du om at sejle speed- eller motorbåd skal du have et speedbådsbevis (nogle kalder det også et speedbådskørekort eller speedbådscertificat, vi har valgt at bruge Dansk Sejlunions betegnelse; speedbådsbevis).

For at få et speedbådsbevis skal du bestå speedbådsprøven, der består af en teoretisk og en praktisk del med en samlet afsluttende prøve. Ved prøven skal du blandt andet vise kendskab til teorien bag søvejsreglerne, almindelig anvendelse af knob og stik, sikkerhedsudrustning og redningsudstyr.

I den praktiske del af speedbådsprøven, er vi ude på havet i KDYs motorbåde og træner de forskellige manøvre, du kan komme ud for under din sejlads.

Book Speedbådskursus

Praktisk information: Undervisning i både teori og praktisk sejlads tager to dage fra kl. 09:00 til 15:00 (inkl. prøven, der aflægges på anden dagen)

Sted: KDY Akademi – Kongelig Dansk Yachtklub, Rungsted Havn 46, 2960 Rungsted

SE KALENDER FOR KURSER HER

Pris: inkl. forplejning, undervisningsmateriale og lån af KDYs motorbåde, men ekskl. prøvegebyr.             KDY-medlem: kr. 1.305,-   Ikke medlem: kr. 1.450,-      

Prøvegebyr kr. 350,- til censor og udstedelse af Speedbådsbevis betales separat.

Forplejning: Vi serverer en frisksmurt sandwich, frugt, kaffe, te og vand. Er du vegetar, så giver du bare besked ved tilmeldingen.

Book Speedbådskursus

Spørgsmål: Tag fat i Christian Jønsson på 2710 8746 eller på akademi@kdy.dk

OM PRØVEN

  1. Teoretisk multiple choice prøve på 30 minutter
  2. Praktisk sejladsprøve på minimum 20 minutter med ekstern censor, hvor du viser, at du har lært teorien og at du kan føre din speed-/motorbåd forsvarligt og varetage sikkerheden for fartøj og personerne ombord, under alle forhold.

Du skal være fyldt 16 år for at gå til Speedbådsprøven

Mulighed for skræddersyet private kurser                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Er I et firma eller en gruppe venner, der ønsker at tage speedbådsbevis sammen, kan vi arrangere et privat hold. Vores undervisere har mulighed for at komme til jer og undervise i speedbåd i teorien og vi kan i mange tilfælde også tilbyde at medbringe speedbåde til en havn tæt på jer. Vil du høre mere så tag fat i Christian Jønsson på 2710 8746 eller på akademi@kdy.dk

 

Om KDY Akademi

KDY Akademi er en del af Kongelig Dansk Yachtklub – KDY og drives af professionelle undervisere og passionerede sejlere. Vi udbyder alle lovpligtige sejlerkurser og har derudover en lang række specialudviklet kurser for dig, der ønsker at blive en bedre sejler, lære at sejle kapsejlads, lære at sejle som par eller godt kunne bruge lidt hjælp til at lære din nye båd bedre at kende. Læs mere om alle mulighederne her.

Vi elsker at få nye medlemmer i KDY, så har du lyst til at blive medlem af vores fantastiske sejlklub, så meld dig ind her: Bliv KDY-medlem

Find mere information om KDY og hvilke fordele du har som medlem her

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland
KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland
Sprog / Language