Sejlerkurser tilpasset netop dit behov

Skræddersyede specialkurser

Two-Hand for sejlerpar KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Sejlerkurser der passer lige præcis til dig 

Hos KDY Akademi har vi så mange dygtige og alsidige instruktører, at vi kan tilbyde skræddersyede sejlerkurser, der passer til lige netop de behov og ønsker, du har. Uanset om du er privatperson eller et firma, kan vi hjælpe dig med at sammensætte dit næste sejlerkursus.

Vi tilbyder kurser på din egen båd eller i KDYs både. Har du fx. lige købt båd og gerne vil sikre dig, at du udnytter dens potentiale fuldt ud, så kan du booke en af vores instruktører til at sejle med dig. Eller vil du have et kursus i, hvordan du vedligeholder lige netop din båd og bådens motor, så kan vi også arrangere et kursus i det.

Er I en gruppe venner eller et firma, der gerne vil tage speedbådsbevis sammen eller lærer at sejle kapsejlads eller lære at sejle for fulde sejl, eller noget helt andet….ja så skræddersyr vi et kursus, præcis så det passer til jer og jeres kompetencer.

Scroll ned og lad dig inspirere af et udpluk af alle de specialkurser, vi allerede har lavet for vores skønne sejlkursister.

Speedbådsbevis - Nemt, hurtigt og sikkert på KDY Akademi

Kend din båd

Når du har købt din nye drømmebåd, skal du sætte dig ind i, hvordan du bedst betjener og vedligeholder den. Kender du din båd 100% undgår du mange ærgrelser. Et nedbrud på vandet er altid irriterende og kan blive farligt. Derfor skal du have styr på, hvordan din motor, sikkerheds set-up og andre installationer fungerer og vedligeholdes.

Det praktiske

Tid ( eksempel )

Kl. 09:00 til 17:00.

Fartøj

Kurset foregår på din egen båd.

Sted

Foregår i din havn.

Priser

Prisen varierer afhængig antal timer og eventuel kørsel.

Mand på båd KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Two-Hand – for sejlerpar

Som sejlerpar får i større sejlglæde, hvis i begge er fortrolige med bådens indretning og manøvrer. Et velfungerende og ligeværdigt samarbejde om havnemanøvrer, fortøjninger og sejl giver jer tryghed og det bedste udgangspunkt for de gode fælles sejloplevelser. Og i tilfælde af ”Mand-over-bord” skal i altid være lige sikre på manøvrerne, uanset hvem der er faldet over bord.

Det praktiske

Fartøj

Jeres egen båd

Sted

I jeres egen havn

Tid ( eksempel )

Kl. 9.00 – 16.00

Priser

Prisen varierer afhængig antal timer og eventuel kørsel.

Claus Høj Jensen, Frederik Dahl Hansen og Rasmus Jørgen Andresen

Kapsejlads

Vores kapsejladskurser designes 100% efter jeres behov og ønsker. Når vi er blevet enige om et program for jer gennemgår en af KDY Akademis erfarne kapsejlere de gode rutiner i forberedelsen, sejltrim, besætningens placering og rollefordeling, udkig, kommunikation, boat-handling, dynamisk trimning, starter, strategi og taktik. Vores kapsejladskurser har fokus på den praktiske tilgang til kapsejlads, hvor alle roller ombord defineres og den interne kommunikation og koordinering trænes.

Det praktiske

Vi anbefaler i tilmelder jer som team i egen båd, men vi kan også sammensætte hold af individuelle sejlere i vores sportsbåde J/80 i Rungsted havn eller Matchraceren DS37 i Skovshoved havn.

Fartøj/sted

Vi lægger op til én til to fantastiske og lærerige dage på havet. Enten i jeres egen båd fra egen havn eller i en af vores klubbåde i Skovshoved eller Rungsted.

Priser

Prisen varierer afhængig af bådvalg, niveau, længde og evt. kørsel. Kontakt kursuschef Christian Jønsson på tel. 2710 8746 eller akademi@kdy.dk og få et tilbud og et oplæg til lige præcis det der passer for jeres team.

KDY Jønsson

Kontakt 

Har du spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med et kursus i KDY Akademi, så tag endelig fat i os.

CHRISTIAN JØNSSON

Kursusansvarlig

tel: 2710 8746
mail: cjo@kdy.dk

 

Om KDY Akademi

KDY Akademi er en del af Kongelig Dansk Yachtklub – KDY, og drives af professionelle undervisere og passionerede sejlere. Vi udbyder lovpligtige og frivillige sejlerkurser og har derudover en lang række specialudviklede kurser for dig, der ønsker at blive en bedre sejler, lære at sejle kapsejlads, lære at sejle som par eller godt kunne bruge lidt hjælp til at lære din nye båd at kende. Læs mere om alle mulighederne her.

Se alle kursusdatoer her

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland Duelighedsbevis

Bliv KDY-medlem

Bliv medlem af vores fantastiske sejlklub, og få alle fordelene.

SOM MEDLEM I KDY FÅR DU BL.A.:
  • Alle kurser til fordelagtig KDY medlemspris
  • Mulighed for at sejle i klubbens forskellige både
  • Adgang til KDYs klublokaler i Rungsted, Skovshoved og Tuborg Havn
  • Masser af undervisningstilbud på KDY Akademiog KDYs sejlerskoler i Rungsted og Skovshoved
  • Invitation til KDYs mange aktiviteter gennem hele året

Bliv KDY-medlem

Sprog / Language