Tuborg Havn

Turistinformation

Aktiviteter og overnatning i nærheden af Tuborg Havn og forkælelse i eksklusive rammer.

I området omkring Tuborg Havn kan du både blive inspireret og forkælet. Du kan blandt andet nyde storslået natur i parker og i skoven, få kulturinspiration eller store madoplevelser på hyggelige cafeer og restauranter. Her er også et sandt shopping-paradis langs med Strandvejen – alt sammen indenfor kort afstand.

eksperimentariet

Tæt på havnen

Experimentarium

Kun 5 minutters gåtur fra Tuborg Havn er Experimentarium, som er et sciencecenter i Hellerup, hvor man kan afprøve fysikkens love på egen krop gennem leg. I Experimentarium er 3 etager med 18 interaktive udstillinger om videnskab og teknologi, en interaktiv tagterrasse, videnskabsshows, en restaurant.

Gå til website

Waterfront Shoppingcenter

Kun 5 minutters gåtur fra Tuborg Havn er shoppingcentret Waterfront, der tilbyder et varieret udbud af eksklusive handle- og spisemuligheder. Shoppingcentret har mange nye butikker med stærke mærkevare brands og en række lækre caféer og restauranter.

Gå til website

Wellcome fitness & Spa

Kun 5 minutters gåtur fra Tuborg Havn er Wellcome fitness & spa, som er en high-end trænings- og velvære klub. Her finder du 3800 m2 lyse og rummelige state of the art trænings- og behandlingsfaciliteter.

Gå til website

Fitness World

Kun 10 minutters gåtur fra Tuborg Havn Hold er Fitness World/Standvejen, hvor du kan holde sejler- og bikiniformen ved lige. Det er muligt at købe dagsbillet, hvis du ikke er medlem I forvejen.

Gå til website


MovieHouse

Kun 5 minutters gåtur fra Tuborg Havn findes Moviehouse, som er Hellerups lækre biograf med 5 sale på toppen af Experimentarium.  Der er desuden en hyggelig foyer, hvor du kan nyde god mad og vin.

Gå til website

Hellerup Strandvej

Kun 10 minutters gåtur fra Tuborg Havn finder du et skønt shoppingmekka i Hellerup. Her er fyldt med flotte butikker, hvor man kan finde alt fra apotek, cafeer, butikker, restauranter til frisører. Du kan især glæde dig til lækre tøjbutikker og boligbutikker samt delikatesseforretninger.

Bellevue

Seværdigheder indenfor 20-30 minutter

Ordrupgaard

Kun 20 minutters biltur fra Tuborg Havn er kunstmuseet Ordrupgaard, huser en af Nordeuropas mest betydningsfulde samlinger af dansk og fransk kunst fra det 19. og begyndelsen af det 20. Århundrede blandt andet Monet, Gauguin og Hammershøi.

Gå til website

Dyrehaven

Kun 15 minutters biltur fra Tuborg Havn er Dyrehaven/Klampenborg, som er en bemærkelsesværdig naturpark med skovområder, søer og åbne sletter med mere end 2000 vilde hjorte. Parken er på UNESCO’s liste over kulturarve. Hvis man har lyst til at køre standsmæssigt rundt i Dyrehaven, kan man leje en kapervogn med kusk.

Gå til website

Bellevue Strand

Kun 15 minutters biltur fra Tuborg Havn er den ikoniske Bellvuestrand i Klampenborg, hvor du kan tage et frisk dyp i Øresund. Bellevue Strandpark består af en offentlig sandstrand og store græsarealer til solbadning og andre friluftsaktiviteter. De tidligere omklædningskabiner samt øvrige bygninger og livreddertårne, som er tegnet af Arne Jacobsen, er nu fredet.

Gå til website

Bakken

Kun 15 minutters biltur fra Tuborg Havn er Bakken i Dyrehaven, som er verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Her er 32 kørende forlystelser og en række hyggelige restauranter. Bakken har åben fra marts til september, og der er gratis adgang.

Gå til website 

Tivoli

Kun 30 minutters biltur fra Tuborg Havn finder du Tivoli. Her i hjertet af København finder du sjove og vilde forlystelser, gode spisesteder og kan nyde store koncerter. Tivoli er også et besøg værd, hvis du kun ønsker at nyde den gamle haves smukke blomster-hav.

Gå til website

Gæstesejler Tuborg Havn Restaurant Address

Restauranter

Restaurant Address

På kajen ved Tuborg Havn med smuk udsigt ud over livet blandt lystbådene ligger Restaurant Address. Et ideelt mødested, hvor du kan nyde en stillemorgenkaffe, en frokost med klassisk smørrebrød med et moderne twist, en lækker gourmetmiddag eller blot et glas vin og lidt snack på den solfyldte veranda. Her får du 1.klasses udsigt over den stemningsfyldte marina.

Gå til website

Schæftergården

Overnatning

Overnatning i KDY’s klubhus i Tuborg Havn

Som KDY-medlem har du mulighed for at leje KDY’s gæsteværelser i Tuborg Havn, når du har brug for overnatning i forbindelse med aktiviteter i Tuborg eller har gæster, der har behov for overnatning.

Gæsteværelse Tuborg


Hellerup Park Hotel

Kun 10 minutters tur i bil fra Tuborg Havn er Hellerup Parkhotel, som tilbyder 71 elegante værelser og suiter. På Hellerup Park Hotel finder du også en dejlig restaurant, hyggelige lounges og en grøn gårdhave, hvor du uforstyrret kan nyde lækre drinks.

Gå til website

Gentofte Hotel

Kun 20 minutters tur i bil fra Tuborg Havn finder du Gentofte Hotel, som tilbyder 98 stilfulde værelser og en hyggelig atmosfære. Gentofte Hotel ligger i flotte bygninger, der efter sigende går helt tilbage til 1667, og det siges, at datidens kongefamilie benyttede kroen til frokosthvil på den lange vej til og fra Fredensborg slot.

Gå til website

Schæffergården

Kun 20 minutters tur i bil fra Tuborg Havn ligger Schæffergården, som er for den gæst der holder af historiske omgivelser. Her kan du bo i værelser med dansk design og være omgivet af en skøn ro midt en slotspark. Schæffergårdens hotel har 72 værelser og suiter.

Gå til website

Sprog / Language