Tuborg Havn

Sæson-plads

KDY X-mas Match Cup

Procedure

For at have en sæson-plads i Tuborg Havn kræves det, at man er gyldigt medlem af Kongelig Dansk Yachtklub, da havnen er en medlemshavn og ejet af KDY.

Bliv medlem:

Medlemskab i KDY koster pt. 2190 kr. om året. I forbindelse med indmeldelsen opkræves et engangsindskud på 730 kr.

Ansøg via KDY’s hjemmeside via dette link:

Din ægtefælle/samlever (boende på samme adresse) er tillige meget velkommen som medlem og betaler kun 1/3 kontingent.

Læs om alle KDY’s medlemsfordele på dette link:

Medlemsfordele

Bliv medlem

Cruising KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Proponering

Siden klubben blev stiftet i 1866 har vi haft de samme regler for optagelse. Vi ønsker også i fremtiden, at medlemmerne deler vores høje moral og ægte interesse for sejlsport, og derfor skal nye medlemmer anbefales, eller som det hedder “proponeres”, af to nuværende medlemmer. Hvis du ikke kender 2 KDY-medlemmer, så skriv lidt om din erfaring med sejlsport og din motivation for at søge medlemskab i kommentarfeltet. Børn og unge, der skal deltage i undervisning, behøver ikke proponering.

Se propornerings-listen på dette link:

Fra du er indmeldt til endeligt medlemskab går der 14 dage, hvor dit navn står på KDY’s proponeringsliste. Herefter modtager du en faktura, som skal indbetales inden dit medlemskab er endeligt.

Wessel og Vett Cup WASZP

Sæson-plads

Den type plads vi kan tilbyde dig er en ”sæson-plads”, der er gældende for en sæson ad gangen, hhv. 1. april til 15. november og 16. november til 31. marts.

Havnekaptajnen tildeler dig en ledig plads. Den vil fremgå af den lejekontrakt, som du modtager på mail og skal returnere i underskrevet stand. Når vi har modtaget kontrakten fremsendes en faktura, og når denne er betalt, er pladsen til din rådighed.

El-forbrug:
El-forbruget registreres med en måler, som du køber af KDY. Den koster 2000 kr. inkl. moms. Sæsonens el-forbrug afregnes ved sæsonens afslutning (hhv. sommer og vinter).

Yderligere spørgsmål

Kontakt havnekontoret på 2013 3787 eller KDY’s sekretariat på 3314 8787.

Peter Gylden
Peter Rud Gylden

Havnefoged - Tuborg Havn

Send email

20133787

Sprog / Language