Skovshoved

Seværdigheder

Charme og historisk vingesus

Charme er overskriften for Skovshoved Havn på grund af havnens stemningsfulde bådhuse og et historisk og hyggeligt fiskerleje. Denne dejlige stemning fortsætter også, når du bevæger dig lidt væk herfra. Du kan blandt andet nyde skovens dybe ro i Dyrehaven, give den gas i rutchebanerne på Bakken eller være kulturel på kunstmuseum.

Jeppe Hein Oedrupgaard

Ordrupgaard

Ordrupgaard ligger nær Jægersborg Dyrehave og huser en af Nordeuropas mest betydningsfulde samlinger af dansk og fransk kunst fra det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede blandt andet Monet, Gauguin og Hammershøi.

Bernstorff Slot

Bernstorff Slot

Bernstorff Slot er et smuk slot i nyklassicistisk stil, som har været sommerbolig for Grev Bernstorff. I dag er det et Hotel og Konferencecenter, som har mange åbne arrangementer for eksempel ”Rosé & Tapas” på den solrige terrasse.

Øregaard Museum

Øregård Museum

Øregaard Museum, som ligger i Øregårdsparken, råder over én af Danmarks store kunstsamlinger, som skildrer motiver fra København og nord for hovedstaden blandt med værker af Jens Juel og C.W. Eckersberg.

Øregaard Museums faste samling tæller omkring 3000 værker.

Eremitage Slotte

Dyrehaven

Dyrehaven ved Klampenborg er en bemærkelsesværdig naturpark med skovområder, søer og åbne sletter med mere end 2000 vilde hjorte. Parken er på UNESCO’s liste over kulturarve.

 Hvis man har lyst til at køre standsmæssigt rundt i Dyrehaven, kan man leje en kapervogn med kusk.

Tivoli København

Tivoli

I hjertet af København er Tivoli, hvor du finder sjove og vilde forlystelser, gode spisesteder og kan nyde store koncerter.

Tivoli er også et besøg værd, hvis du kun ønsker at nyde den gamle haves smukke blomster-hav.

Bellevue Strand

Bellevue Strand

Nyd sommervejret på den ikoniske strand i Klampenborg og tag et frisk dyp i Øresund. Bellevue Strandpark består af en offentlig sandstrand og store græsarealer til solbadning og andre friluftsaktiviteter.

De tidligere omklædningskabiner samt øvrige bygninger og livreddertårne, som er tegnet af Arne Jacobsen, er nu fredet.

Bakken forlystelse

Bakken

Bakken er verdens ældste eksisterende forlystelsespark, som ligger i Dyrehaven nær Klampenborg. Her er 32 kørende forlystelser og en række hyggelige restauranter.

Bakken har åben fra marts til september, og der er gratis adgang.

Shopping

Kun 10 minutters kørsel fra havnen finder du Jægersborg Allé, hvor der er shopping-muligheder til alle slags behov; mode – og sportstøj, interiør, skønhed m.m. På Hellerup Strandvej finder du lækre tøjbutikker, boligbutikker og specialforretninger. I Lyngby Storcenter er over 100 butikker med både internationale og nationale brands og mange spisesteder.

Your guide to the perfect Copenhagen experience

The buzzing capital of Denmark mixes modern architecture and culture with sustainable living, royal history, and a mouthwatering restaurant scene. Get to know Copenhagen, do your planning, and find all your questions answered right here.

The official guide to Copenhagen | VisitCopenhagen

Sprog / Language