Skovshoved Havn

Sejlklubbernes Spisehus

Sejlklubbernes Spisehus

Sejlklubbernes Spisehus

De nye forpagtere på Skovshoved Havn er ægteparret Peter Stub og Stephanie Michaud, som har stor erfaring indenfor restaurationsdrift. De har begge bl.a. drevet Glyptotekets Café i otte år, og været en del af bran- chen i mange år. De brænder begge to for det gode køkken med friske danske råvarer.

Det skal være hyggeligt og uformelt at besøge Spisehuset og vores lille Take-away Café på Skovshoved Havn. Vi serverer klassisk dansk og fransk mad for sejlere og andre gæster på havnen.

Sejlklubbernes Take-away Café åbner lørdag d. 4. marts 2023
Sejlklubbernes Spisehus åbner lørdag d. 1. april 2023

Det er med stor glæde, at Sejlklubbernes Spisehus nu er klar til åbning og naturligvis vil alle medlemmer få mulighed for mad og øl til en særlig klubpris.

Nordkystens bedste solspot

Der er rift om bordene på Sejlklubbernes Spisehus på Skovshoved Havn, og det er, fordi maden her er veltillavet og restauranten har en perfekt beliggenhed. Både fra de indendørs hyggelige lokaler og fra restaurantens sydvendte terrasse er der udsigt til det livlige havnemiljø i Skovshoved Havn, og når solen er fremme, er dette sted oplagt til at læne sig tilbage og bare sige ”aaaahhh…”.

Sejlklubbernes Spisehus tilbyder også take away, hvis du vil nyde maden ombord på din båd.

Bordbestilling Sejlklubbernes Spisehus : 39 64 30 46

Sprog / Language