Skovshoved Havn

Sejlklubbernes Restaurant

Restaurant Skovshoved Havn

Sejlklubbernes Restaurant

På grund af den store mangel på personale i hele restaurantsektoren og den generelle økonomiske situation har Peter Mose – forpagteren af Sejlklubbernes Restaurant –  meddelt klubberne, at han ikke fremover ønsker at drive Sejlklubbernes Restaurant og “Skovs” (take-away).

Samarbejdet er derfor ophørt, og vi har nu påbegyndt arbejdet med at finde en ny forpagter. Indtil videre vil der desværre være lukket. Så snart der foreligger nyt, vil vi vende tilbage.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at takke Peter Mose for hans store arbejde med restauranten og ønsker ham alt vel fremover.

Med venlig hilsen

Restaurantudvalget KDY/SKS

Nordkystens bedste solspot

Der er rift om bordene på Sejlklubbernes Restaurant i Skovshoved Havn, og det er, fordi maden her er veltillavet og restauranten har en perfekt beliggenhed. Både fra de indendørs hyggelige lokaler og fra restaurantens sydvendte terrasse er der udsigt til det livlige havnemiljø i Skovshoved Havn, og når solen er fremme, er dette sted oplagt til at læne sig tilbage og bare sige ”aaaahhh…”. Maden er inspireret af det danske køkken tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag. Der er blandt andet klassiske frokostretter med friskfangede fisk, sprøde salater og et stort tapasudvalg. Sejlklubbernes Restaurant tilbyder også take away, hvis du vil nyde maden ombord på din båd.

Bordbestilling Sejlklubbernes Restaurant : 39 64 30 46

Sprog / Language