Skovshoved Havn

Overnatning

Skovshoved hotel

Skovshoved Hotel

Kun 5 minutters gåtur fra Skovshoved Havn er Skovshoved Hotel, som ligger i den idylliske gamle fiskerby Skovshoved. Skovshoved Hotel er et familiedrevet boutiquehotel med 22 hyggelige værelser, hvor mange af dem har havudsigt.

Hellerup Park Hotel

Hellerup Park Hotel

Kun 10 minutters tur i bil fra Skovshoved Havn er Hellerup Parkhotel, som tilbyder 71 elegante værelser og suiter. På Hellerup Park Hotel finder du også en dejlig restaurant, hyggelige lounges og en grøn gårdhave, hvor du uforstyrret kan nyde lækre drinks.

Gentofte Hotel

Gentofte Hotel

Kun 12 minutters tur i bil fra Skovshoved Havn finder du Gentofte Hotel, som tilbyder 98 stilfulde værelser og en hyggelig atmosfære. Gentofte Hotel ligger i flotte bygninger, der efter sigende går helt tilbage til 1667, og det siges, at datidens kongefamilie benyttede kroen til frokosthvil på den lange vej til og fra Fredensborg slot.

Schæftergården

Schæffergården

Kun 10 minutters tur i bil fra Skovshoved Havn ligger Schæffergården, som er for den gæst der holder af historiske omgivelser. Her kan du bo i værelser med dansk design og være omgivet af en skøn ro midt en slotspark. Schæffergårdens hotel har 72 værelser og suiter.

Sprog / Language