Rungsted Havn

Overnatning

Rungstedgaard

Rungstedgaard

Lige overfor Rungsted Havn ligger Rungstedgaard, som tilbyder 139 værelser i moderne dansk design. Her er udsigt til havet og havnen på den ene side og til skov på den anden side. Der er fremragende træningsfaciliteter og gratis udlån af cykler og padlebrætter til hotellets gæster.

Kokkedal Slot

Kokkedal Slot

Kun 5 minutter i bil fra Rungsted Havn ligger det romantiske slot Kokkedal Slot.
Slottet ligger i en smuk lystejendom fra 1746 og har egen restaurant og spa. Kokkedal Slot tilbyder 62 lyse værelser med udsigt til en betagende slotspark og en flot golfbane.

Hotel Marina

Hotel Marina

Kun 7 minutter i bil syd for Rungsted Havn ligger Hotel Marina, som er et klassisk hotel i minimalistisk stil med 126 værelser. Hotel Marina har en skøn havudsigt over Øresund og som gæst har du blandt andet fri adgang til fitnessrum og fri parkering.

Overnatning KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Nivå Camping

Kun 10 minutter i bil nord for Rungsted Havn ligger Nivå Camping, som både tilbyder hyggelige hytter og telte/campingpladser. Der er kun 800 meter til en børnevenlig sandstrand, hvor der også er muligheder for kitesurfing.

Overnatning KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Bed & Breakfast

Du finder også hyggelige Bed & Breakfast-steder i området omkring Rungsted Havn. Nyd den lokale atmosfære, lokale mad, attraktioner i området med en Bed & Breakfast-overnatning.
Du kan finde lokale B&B’s ved at google ‘B&B Rungsted, Hørsholm eller Kokkedal’.

Sprog / Language