Rungsted Havn

KDY’s Klub Restaurant i Rungsted

Klub Restaurant Rungsted

Rendyrket medlemshygge og godt netværk

Som medlem af KDY har du adgang til KDY’s hyggelige klubhus på Rungsted Havn. Klubhusets lokaler er lyse og rummelige og har en smuk udsigt over Øresund. Med din nøglebrik kan du altid låse dig ind her og anvende lokalerne til at slappe af, arbejde eller udveksle erfaringer med andre sejlinteresserede.

Hver tirsdag kan du i klubhuset også glæde dig til at forkæle maven med dagens ret, som består af smagfuld ”husmandskost”. I sæsonen serveres dagens ret efter tirsdagsmatch kl. 20 og uden for sæsonen serveres den kl. 18. Det er også muligt at hente dagens ret og nyde den derhjemme eller på båden. Dagens ret bookes hos Hushovmester Tina Krog: 31 33 60 80.


KDY’s klublokaler kan også anvendes til festlige begivenheder efter aftale og det er muligt at få lækre menuer eller anretninger, der passer til anledningen. Der er plads til op til 150 personer.

Ønsker du at leje lokalerne i Rungsted, kontakt venligst KDY på iha@kdy.dk eller 27 10 87 47

Ønsker du et tilbud på catering til dit arrangement, kontakt vores hushovmester Tina Krog for at høre mere om mulighederne: 31 33 60 80.

OBS! Hunde må ikke medbringes i klublokalerne. Dette for at tage hensyn til at ikke alle medlemmer er trygge ved hunde, samt at man kan være allergisk.

Sprog / Language