Kurser & certifikater

Speedbådskursus

Speedbådsbevis

Tag et Speedbådsbevis og bliv klædt på til at sejle din båd sikkert og kompetent. Hvis du skal sejle speed- eller motorbåd, skal du bestå Speedbådsprøven som består af en teoretisk – og praktisk prøve

I teoriundervisningen lærer du bl.a. om søvejsreglerne, afmærkninger, bådens motor, brand, tovværk, sikkerhed til søs, havmiljø og bæredygtighed.

Den praktiske undervisning foregår i forskellige motorbåde, hvor vi inddrager teorien i praksis og træner de forskellige manøvrer du kan forvente at komme ud for under din sejlads.

Book Speedbådskursus

I KDY Akademi integrerer vi teori og praktik og lærer dig at føre din motorbåd forsvarligt og varetage sikkerheden for fartøj og personerne ombord, under alle forhold.

Vores målsætning er, at give dig sejlerglæde gennem forståelse og viden om rigtigt sømandsskab – ikke blot et hurtigt ”bevis”.

Praktisk info

Datoer

Et Speedbådskursus tager to dage fra kl. 09:00 til 15:00
(inkl. prøven, der aflægges på anden dagen.

Pris inkl. forplejning: KDY medlemmer: kr. 1.305,-  Ikke medlemmer: kr. 1.450,-

Til dette kursus serverer vi en sandwich, frugt, kaffe, te og vand. Hvis du er vegetar bedes du give os besked senest to dage før kursus start.

Sted

Kongelig Dansk Yachtklub – KDY

Rungsted Havn 46

2960 Rungsted

Undervisningsmateriale

Speedbådsbogen fra Weilbach til kr. 101,88

Pris kr. 101,88 hos www.weilbach.com

Fartøj

Planende speedbåd (RIB) og større motorbåd.

Køb undervisningsmateriale

Prøve

Teoretisk multiple choice prøve på 30 minutter efterfulgt af praktisk sejladsprøve på minimum 20 minutter med ekstern censor, hvor du viser, at du har lært teorien og at du kan føre din motorbåd forsvarligt og varetage sikkerheden for fartøj og personerne ombord, under alle forhold.

Du skal være fyldt 16 år for at gå til Speedbådsprøven

Prøvegebyr

Til censor og udstedelse af Speedbådskørekort betales separat (ca. kr. 350,- )

Mere information

KDY Akademi

KDY Akademi er en del af Kongelig Dansk Yachtklub – KDY og drives af passionerede sejlere.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursusansvarlig, Christian Jønsson på 2710 8746 eller på akademi@kdy.dk

Bliv KDY-medlem

Sprog / Language