Teambuilding eller en anderledes firmafest

Event Sailing

Hvad er event sailing?

KDY Event Sailing er for alle, der ønsker en aktiv og anderledes oplevelse på havet med kollegaer, kunder, leverandører eller venner.

KDY Event Sailing er for både virksomheder og private og foregår fra 1. april til 1. november. Efteråret er for eksempel en fantastisk årstid at sejle i, da der er god vind, høj klar luft og milde temperaturer.

Alle events hos KDY Event Sailing foregår under kyndig vejledning fra KDY’s erfarne instruktører, som altid har sikkerheden som den højeste prioritet.

En event hos KDY Event Sailing begynder med, at I mødes med jeres skipper, I får uddelt tøj – klæder om – og fordeles i bådene.

Så sejler vi kapsejlads (antal sejladser afhænger af vinden) og når I kommer i land overrækker vi præmier til vinderne og fejrer dem med et fortjent glas vin/vand.

Herefter kan KDY Event Sailing sørge for, at den gode stemning fortsætter over en dejlig frokost eller middag på ”Sejlklubbernes Restaurant” i Skovshoved Havn eller med lækker streetfood eller charcuteri på kajen.

KDY Event Sailing skræddersyr lige netop den event, som passer til dig eller din virksomheds behov.

Alle kan være med til event sailing

Der kræves ingen forudgående forudsætninger eller kompetencer for at deltage i en af vore event sailing oplevelser:

Størstedelen af vores kunder har ikke praktisk erfaring med sejlads. De fleste har aldrig været på en sejlbåd før.

Alle vores events, hvad enten det drejer sig om sommerfest, match racing eller Teambuilding, foregår under kyndig vejledning fra Danmarks mest erfarne instruktører, og når der skal arbejdes med Teambuilding, ledelse, kommunikation og samarbejde tager vores erfarne erhvervspsykologer og rådgivere fat på jeres styrker og udfordringer – og sørger for at forløbet kobles til jeres specifikke og konkrete hverdag.

Målgrupper for event sailing:
  • Virksomheder
  • Institutioner og organisationer
  • Afdelinger og teams
  • Personalegrupper
  • Kunderelationer
  •  Privatpersoner og alle der søger et aktivt og anderledes energiboost til en travl hverdag
https://kdy.dk/wp-content/uploads/2021/04/coaches-event-sailing.jpeg

Vores instruktører

Fælles for alle instruktørerne er, at de er kompetente, tillidsskabende og dygtige sejlere, der på kort tid kan formidle et budskab klart og tydeligt. Sammen med vore instruktører er det vigtigt at komme godt fra start og få skabt klarhed om fælles mål, arbejdsgange og spilleregler ombord.

Firmaevents

Det er måske kernen i vore events. Firmaer har den største glæde af at invitere deres bestyrelse, direktion, medarbejdere eller kunder på en dag på Øresund.

I løbet af et par timer kender alle hinanden meget bedre, når man deler en opgave på søen og en smuk dag med god forplejning bagefter.

Match Race

Har du et konkurrence gen? Det har de fleste, når noget her i livet er vigtigt.

Prøv vort enestående koncept for matchracing, hvor dit firma eller dine venner sejler mod andre, der også har samlet et stærkt hold.

I behøver slet ikke være olympiske mestre. Det er oplevelsen på vandet, der tæller.

Fleet Race

FleetRacing er anden klassisk sejlsports disciplin, der giver jer mulighed for med handicap at race forskellige bådklasser mod hinanden.

Teamudvikling

Teamudvikling, ledelse, kommunikation og samarbejde.

Kongelig Dansk Yachtklub KDY har indgået et samarbejde med Summit Consulting A/S om at gennemføre teamudviklingsforløb på Øresund.

Kombinationen af erfarne søsportsfolk som skippere og dygtige team buildings konsulenter sikrer jer en udbytterig dag på Sundet.

Organisationsudvikling

Dybdegående viden om strategi, organisationsudvikling og ledelse på praktisk niveau leveres i kombination med en dag eller flere på sundet.

Styrkede kunderelationer

For dig der vil sige tak til dine kunder eller blot give dem en uforglemmelig oplevelse, fri for prisdiskussioner, men en fælles dag på vandet, noget begge parter vil huske i mange år.

Det er en enestående lejlighed til at se hinanden i en anden relation en den rent forretningsmæssige.

Sommerfester

Danmark er smukkest om sommeren set fra det meget vand, der omkranser os.

Og Nordsjælland med det smukke lys langs kysten og skov helt ned til vandet afbrudt af laguner af skønne strande skal opleves fra havet.

Hold din sommerfest i Skovshoved Havn med lækker mad og et par sjove timer på havet, så er festen igang.

Polterabend

Alle leder efter noget anderledes at lave til polterabend festen, og her er løsningen:  En dag på Øresund.

Vennerne lærer at sejle, og det er mere end hyggeligt at styre rundt på Øresund sammen med en erfaren skipper.

I havn leverer vi en fed festlig oplevelse, lige som I ønsker den. Kom kun nærmere.

https://kdy.dk/wp-content/uploads/2021/04/kdy-baeredygtighed.jpg

Kontakt KDY Event Sailing

Mark Flindt
mfi@kdy.dk
 27 10 87 42

Skovshoved Havn 5, 2920 Charlottenlund

Sprog / Language