LEDELSE, KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Teambuilding events

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Hvorfor er sejlads et fantastisk teambuilding værktøj? 

En båd kan ikke sejle og slet ikke vinde, hvis ikke alle ombord gensidigt accepterer hinanden, alles kompetencer og roller. På havet er man, ligesom i erhvervslivet, i konstant bevægelse og i en intens kamp med konkurrenterne. Så for at vinde gælder det om den konstruktive kommunikation, teamwork og at gøre hinanden gode.

Til søs er der kontant afregning for alle fejl og forkerte beslutninger. Og derfor kan blot et par timers samarbejde i at lære at trimme, bomme og vende på det helt rigtige tidspunkt være intens læring om samarbejde, teamwork og den gode kommunikation.

Teambuilding – Lige til at tage med hjem på kontoret

Dem der når først i mål, er dem der har fået teamets samlede indsats til at gå op i en højere enhed. Men der er også vigtig læring i ikke at nå først. For vi kan garantere at alle ombord efter ganske få timer til søs forstår vigtigheden af accept, god kommunikation, godt samarbejde og at have det sjovt sammen.

 

8 ud af 10 har aldrig sejlet før – Alle kan være med i vores teambuildingevents

Der kræves ingen forudsætninger eller kompetencer for at deltage i en af vores teambuilding på havet. Størstedelen af vores kunder har ikke praktisk erfaring med sejlads. Og rigtig mange har aldrig været på en sejlbåd før.

KONTAKT OG PRISER!

Få en snak med vores eventchef Mark Flindt om dit næste teambuilding event. Ring til ham på 27 10 87 42 eller send en mail på mfi@kdy.dk

Book et event

Praktisk sejlads KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Teambuilding med stort fagligt indhold

planlagt af KDY Event Sailing og Summit Consulting

Når der skal arbejdes med teambuilding, ledelse, kommunikation og samarbejde tager vores erfarne erhvervspsykologer og rådgivere fat på jeres styrker og udfordringer, og sørger for at forløbet kobles til jeres specifikke og konkrete hverdag.

I samarbejde med Summit Consulting, kan KDY Event Sailing tilbyde at tilrettelægge og styre events med et højt fagligt niveau inden for:

 

 • Implementering af organisationsændringer
 • Teambuilding af ledergrupper eller afdelinger
 • At styrke interne udviklingsprocesser
 • At øge trivsel og sammenhold
 • Implementering af nye teams og grupper
 • At skabe ny energi og motivation
   
Teambuilding KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Erfarne instruktører hjælper med alt fra start til slut

Udover klargjorte både sørger vi for, at I bliver mødt af erfarne skippere, der er rekrutteret blandt Danmarks bedste og mest erfarne sejlere. Vi sørger for godkendte redningsveste og praktisk sejlertøj til alle deltagere. I skal bare møde op, så klarer vi alt det praktiske.

Lærerig, sikker og sjov teambuilding på Øresund

Alle events hos KDY Event Sailing foregår under kyndig vejledning fra KDYs erfarne instruktører, som altid har sikkerheden som den højeste prioritet. Vores instruktører har sejlads i blodet og mange har deltaget i både nationale og internationale kapsejladser.

Book et event

 

 

Matchrace KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Teambuilding Matchrace hos KDY Event Sailing

Vælger I et Matchrace event hos KDY Event Sailing begynder det med, at I mødes med jeres skipper (instruktøren) til en briefing, så får I uddelt tøj – klæder om – og fordeles i bådene.

Når alle er klar i bådene, sejler vi kapsejlads (antal sejladser afhænger af vinden) og når I kommer i land, overrækker vi præmier til vinderne og fejrer dem med et fortjent glas vin/vand.

Læs om Matchrace events

 

 

 

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland, teambuilding events

Mad og drikke til jeres teambuilding event 

KDY Event Sailing hjælper gerne med, at den gode stemning fortsætter over en dejlig frokost eller middag eller med lækker streetfood, grillmad eller charcuteri på kajen. Vi kan selvfølgelig også sørge for morgenmad. Fortæl os om jeres ønsker, så kommer vi med idéer og løsninger.

Unikke firmaarrangementer, teambuilding eller sommerfester

Hvad enten du skal skabe stærke kunderelationer, styrke virksomhedens interne holdånd eller I skal lave et ”kick-off” event så kan KDY Event Sailing skræddersy lige netop den event, som passer til dit eller din virksomheds behov. KDY Event Sailing kan organisere alt fra nogle timers teambuilding på havet til hele dage med sejladser, pauserne på land, forplejning og evt. afsluttende fest

Kontakt Mark Flindt

Få en snak med vores eventchef Mark Flindt om dit næste event. Ring til ham på 27 10 87 42 eller send en mail på mfi@kdy.dk

 

Two-Hand for sejlerpar KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Har du fået lyst til at tage et sejlerkursus, så skal du tage på KDY Akademi

KDY Akademi er en del af Kongelig Dansk Yachtklub – KDY, og drives af professionelle undervisere og passionerede sejlere. Vi udbyder alle lovpligtige sejlerkurser og har derudover en lang række specialudviklet kurser for dig, der ønsker at blive en bedre sejler, lære at sejle kapsejlads, lære at sejle som par eller godt kunne bruge lidt hjælp til at lære din nye båd at kende. Læs mere om alle mulighederne i KDY Akademi.

KDY Akademi

KDY medlemmer, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Bliv medlem af KDY – Kongelig Dansk Yachtklub 

 • Som medlem i KDY får du bl.a.:
 • Alle kurser til fordelagtig KDY medlemspris
 • Mulighed for at sejle i klubbens forskellige både
 • Adgang til KDYs klublokaler i Rungsted, Skovshoved og Tuborg Havn
 • Masser af undervisningstilbud på KDY Akademi og KDYs sejlerskoler i Rungsted og Skovshoved
 • Invitation til KDYs mange aktiviteter gennem hele året

 

Læs om medlemsfordele

https://kdy.dk/wp-content/uploads/2021/04/kdy-baeredygtighed.jpg

Kontakt KDY Event Sailing

Mark Flindt
mfi@kdy.dk
 27 10 87 42

Skovshoved Havn 5, 2920 Charlottenlund

Sprog / Language