Event Sailing til virksomheder, kunder, personale, sportshold og alle andre der har brug for et boost i hverdagen.

Daycruising events

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland Daycruising events

Daycrusing er en oplevelse for livet

For fulde sejl tager vi en hyggelig tur langs Øresundskysten med en lækker madkurv ombord. Vores erfarne skippere står for alt det praktiske, så I skal bare slappe af og nyde turen. Inviter jeres kollegaer, netværk, kunder, leverandører eller venner med til en VIP-Sejlads.

Et Daycruise med KDY Event Sailing kan også indgå som en del af mødeaktiviteten i forbindelse med møder og konferencer, eller som et skønt afbræk i et intensivt mødeprogram. Hos os finder I mange muligheder for at komme ud at sejle med sejl.

 

Vi tilrettelægger Daycruise helt efter jeres ønsker
Om du skal skabe stærke kunderelationer, styrke virksomhedens interne holdånd eller I planlægger at afholde et ”kick off”, så kan vi hjælpe med alt. Sammen med vores eventchef Mark Flindt og hans team, planlægger I jeres event. Vi kan organisere hele dagen for jer inkl. forplejning.

KONTAKT OG PRISER
Få en snak med vores eventchef Mark Flindt om dit næste event. Ring til ham på 27 10 87 42 eller send en mail på mfi@kdy.dk

 

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

25 års erfaring med event sailing og sikkerheden i top

I mere end 25 år har vi arrangeret event sejlads og vi er derfor garant for et sikkert, udbytterigt og professionelt event i de bedste omgivelser. Fra vores fantastiske havne i Tuborg, Skovshoved og Rungsted arrangerer vi årligt mere end 200 værdiskabende events til dansk erhvervsliv, familiebegivenheder og expats.

Vores erfarne skippere har alt klar til jeres ankomst

Udover klargjorte både, sørger vi for, at I bliver mødt af vores erfarne skippere, der er rekrutteret blandt Danmarks bedste instruktører og sejlere. De har sejlads i blodet og mange har deltaget i nationale og internationale kapsejladser.

 Sikkerheden er naturligvis i top og vi sørger for godkendte redningsveste (og hvis I ønsker det, praktisk sejlertøj) til alle deltagere. I skal bare møde op, så klarer vi alt det praktiske.

Book et event

 

 

KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland event sejlads

Hvem har glæde af et Daycruising event?

Firmaevents: Det er måske kernen i vores events. Firmaer har den største glæde af at invitere deres bestyrelse, direktion, medarbejdere eller kunder på en dag smuk dag med god forplejning på Øresund

Styrkede kunderelationer: For dig der vil sige tak til dine kunder eller blot give dem en uforglemmelig oplevelse, fri for prisdiskussioner, men en fælles dag på vandet, noget begge parter vil huske i mange år. Det er en enestående lejlighed til at se hinanden i en anden relation end den rent forretningsmæssige.

Sommerfester: Danmark er smukkest om sommeren set fra alt det vand, der omkranser os. Og Nordsjælland med det smukke lys langs kysten og skov helt ned til vandet afbrudt af laguner af skønne strande skal opleves fra havet. Hold din sommerfest i Skovshoved Havn med lækker mad og et par sjove timer på havet, så er festen i gang.

Polterabend: Alle leder efter noget anderledes at lave til polterabend festen, og her er løsningen:  En dag på Øresund. Der findes ikke noget mere hyggeligt end at styre rundt på Øresund sammen med en erfaren skipper. I havn leverer vi en fed festlig oplevelse, lige som I ønsker den. Kom kun nærmere.

Event Sailing KDY, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Har du fået lyst til at tage et sejlerkursus, så skal du tage på KDY Akademi

KDY Akademi er en del af Kongelig Dansk Yachtklub – KDY, og drives af professionelle undervisere og passionerede sejlere. Vi udbyder alle lovpligtige sejlerkurser og har derudover en lang række specialudviklet kurser for dig, der ønsker at blive en bedre sejler, lære at sejle kapsejlads, lære at sejle som par eller godt kunne bruge lidt hjælp til at lære din nye båd at kende. Læs mere om alle mulighederne i KDY Akademi.

KDY Akademi

 

 

KDY medlemmer, Kongelig Dansk Yachtklub på Sjælland

Bliv medlem af KDY – Kongelig Dansk Yachtklub 

  • Som medlem i KDY får du bl.a.:
  • Alle kurser til fordelagtig KDY medlemspris
  • Mulighed for at sejle i klubbens forskellige både
  • Adgang til KDYs klublokaler i Rungsted, Skovshoved og Tuborg Havn
  • Masser af undervisningstilbud på KDY Akademi og KDYs sejlerskoler i Rungsted og Skovshoved
  • Invitation til KDYs mange aktiviteter gennem hele året

 

Læs om medlemsfordele

https://kdy.dk/wp-content/uploads/2021/04/kdy-baeredygtighed.jpg

Kontakt KDY Event Sailing

Mark Flindt
mfi@kdy.dk
 27 10 87 42

Skovshoved Havn 5, 2920 Charlottenlund

Sprog / Language