Fællesspisning efter sejlads
 
 
 

Fællesspisning efter aftenmatch

 

FÆLLESSPISNING EFTER AFTENMATCH.

I år er vi så heldige at Tina Brasse kommer og laver mad til sejlerne efter aftenmatch. Maden er i kategorien dansk husmandskost med et italiensk tvist og den bliver lavet i klubhuset og er klar når I er færdige med at dyste på vandet.

Tina er oprindeligt uddannet inden for Hotel og restauration, fløj i SAS i næsten 25 år og har nu startet Brasse Catering op sammen med sin mand Lars Brasse.

Vi har tre børn der alle henholdsvis dykker, SUP’er og sejler, vi sejler selv, er medlem af KDY og har vores båd liggende i Rungsted Havn.

Hver tirsdag aften efter Aftenmatch, vil der blive serveret en varm ret med en kold øl eller et godt glas vin til 100 kr.

Maden står klar fra klokken 20.00 alle medlemmer samt deres gæster er velkomne også de som ikke dyster på vandet.

Tina og Lars ønsker at være med til at skabe en stemning og klubånd der bliver endnu bedre og hyggeligere end den allerede er.

Hvordan bestiller vi mad?

Tilmelding til fællesspisning skal ske senest klokken 10.00, de tirsdage der sejles, til mig på 31336080, endelig tilmelding med mobile pay, der er jo stadig få der ikke har mobile pay, så kontanter modtages også.

Hvad hvis vi glemmer det inden kl 10 om tirsdagen?

Du kan være heldig at der bliver lavet ekstra mad, så du kan tage chancen og tilmelde dig når du er på vej til båden. Der er dog ingen garanti for at der er flere pladser tilbage.

Brasse Catering glæder sig til at se en masse glade sejlere med deres familie og gode venner til spisning efter aftenmatchen.

Vel mødt

Tina Brasse, Brasse Catering

31336080

 

P.S.: Lørdag den 20. april startes der frokost op, vi ved det er lige midt i Påsken og tænker mange af Jer, som os selv, er i gang med at gøre båden sommerklar. Der serveres tre stykker smørrebrød og en kold øl eller et glas vin til 100.- kr. Vi holder åben lørdag fra kl. 12.00 til kl. 14.30. Send gerne en sms på 31336080 så Tina kan stå klar med de rigtige mængder smørrebrød. Herefter er det muligt at nyde frokosten i klubhuset hver lørdag frem til sommerferien.