Hold DM 2017

Dansk Sejlunion, Kongelig Dansk Yachtklub og Søernes Sejlklub

Tak for en fantastisk weekend hvor sejlerne viste at de er blevet endnu bedre til at sejle holdsejlads. Det lover godt for fremtiden at der er så stor glæde ved denne kapsejladsform.
Tillykke til Danmarksmestrene KDY 1, til sølvmedalje vinderne HS 1 samt bronzemedaljevinderne Egå 1.
 
Igen i år vil Kongelig Dansk Yachtklub og Søernes Sejlklub være værter for Hold DM. Stævnet afholdes på Peblingesøen i hjertet af København og vi håber naturligvis at vi vil få lige så gunstige sejladsforhold som vi havde sidste år.
 
Stævnet afholdes i år den 30. september og 1. oktober og det vil være muligt at ankomme dagen før og overnatte på en nærliggende institution for de som kommer langvejs fra. Ligeledes kan morgenmad og smør selv madpakker købes til yderst fordelagtige priser.
 
Vi glæder os rigtig meget til at se jer til Hold DM 2017.
 
 
Dansk Sejlunion hjælper din klub til at komme godt i gang med holdsejlads
 
Bliv klogere på holdsejlads og får inspiration til at dyrke holdsejlads i klubben – Du kan få Klubkonsulent Nicolas Brandt Hansen på besøg i din klub og inspirere til at sejle holdsejlads. Her vil der være teori, praktiske øvelser og et træningsforløb som ruster klubbens sejlere til hold DM 2017 eller fremtidig deltagelse i hold DM.
 
Skriv en mail til nicolas@sejlsport.dk eller ring på 88 20 70 19 for nærmere aftale
 
Her er link til Dansk Sejlunions materiale om holdsejlads